<
>

FotoMagazine #2 (Winter)

FotoMagazine #2 (Winter)

Toelichting/Persbericht

OOIJPOLDER FotoMagazine #2 (Winter). Fotomagazine met 20 pagina's kleurenfotografie uit de Ooijpolder bij Nijmegen gedrukt op hoogwaardig papier (formaat 22 x 28 cm).

De Ooijpolder ligt ten oosten van Nijmegen. Ten noorden van de polder loopt rivier de Waal. Het landschap is weids door graslanden en akkers met een kerktoren aan de horizon. In de wintermaanden ontstaat een sprookjesachtig landschap. De bomen zijn kaal. Op de dichtgevroren Oude Waal wordt geschaatst. Het riet wuift. Ganzen rusten uit op de weilanden.

De landschapsfotografie van de Amerikaanse fotografen Paul Strand (1890-1976) en Edward Weston (1886-1958) zijn een inspiratiebron geweest door hun tijdloze stijl en composities.

Het fotomagazine kost € 7,95 en is te bestellen door overmaking van € 7,95 + de verzend/verpakkingskosten van € 6,00. Wordt verzonden in een speciale enveloppe die in de brievenbus past.

Het totaalbedrag van € 13,95 kan overgemaakt worden op IBAN NL09INGB0003680717 t.n.v. R. Puma, Nijmegen onder vermelding van FotoMagazine Ooijpolder Nummer 2. Vermeld uw adres bij mededelingen of stuur een e-mail met het adres. Het magazine wordt binnen twee weken franco thuisbezorgd.


Het magazine kan ook na afspraak worden opgehaald in Nijmegen (contante betaling of vooraf het bedrag zonder
verzendkosten overmaken).

Enkele pagina's zijn hier te zien:  nl.blurb.com (Ook hier te bestellen).

De E-Book versie is hier te koop:  nl.blurb.com

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via de pagina Contact:
 www.ronaldpuma.nl

Ooijpolder FotoMagazine #1 (Zomer) is hier te bestellen:
 www.ronaldpuma.nl

Het magazine is in eigen beheer uitgegeven zonder subsidie en/of crowdfunding. Vooralsnog niet te koop in de boekhandel.

Disclaimer: Alle informatie wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid op deze website geplaatst, aan de inhoud kunnen echter geen rechten ontleend worden. Wijzigingen van aanbod, prijzen en levertijd zijn ten alle tijden mogelijk zonder voorafgaande aankondiging.

English language:

Photomagazine with colourphotography of a polder in the Netherlands near NIjmegen. Information:  nl.blurb.com

Information in English by e-mail:  www.ronaldpuma.nl


 
< Boeken/Books 4/14 >