<
>

FotoMagazine #3

FotoMagazine #3

Toelichting/Persbericht

NIEUW IN 2020! OOIJPOLDER FotoMagazine #3. Fotomagazine met 20 pagina's kleurenfotografie uit de Ooijpolder bij Nijmegen gedrukt op hoogwaardig papier (formaat 22 x 28 cm).

De Ooijpolder ligt ten oosten van Nijmegen. Ten noorden van de polder loopt rivier de Waal. Het landschap is weids. Akkers worden geploegd en gemaaid en graan is klaar om geoogst te worden. De droogte van 2018 heeft het water van de Oude Waal tijdelijk doen verdampen. Ooievaars en reigers zoeken naar voedsel, kikkers kwaken in de sloot. Een bever heeft aan een boom geknaagd. Wilgen zijn gesnoeid en doen aan een schilderij van Vincent Van Gogh denken.

De landschapsfotografie van de Amerikaanse fotografen Paul Strand (1890-1976) en Edward Weston (1886-1958) zijn een inspiratiebron geweest door hun tijdloze stijl en composities.

Het fotomagazine kost € 7,95 en is te bestellen door overmaking van € 7,95 + de verzend/verpakkingskosten van € 6,00. Wordt verzonden in een speciale enveloppe die in de brievenbus past.

Het totaalbedrag van € 13,95 kan overgemaakt worden op IBAN NL09INGB0003680717 t.n.v. R. Puma, Nijmegen onder vermelding van FotoMagazine Ooijpolder Nummer 3. Vermeld uw adres bij mededelingen of stuur een e-mail met het adres. Het magazine wordt binnen twee weken franco thuisbezorgd.


Het magazine kan ook na afspraak worden opgehaald in Nijmegen (contante betaling of vooraf het bedrag zonder verzendkosten overmaken).

Enkele pagina's zijn hier te zien:  nl.blurb.com (Ook hier te bestellen).

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via de pagina Contact:  www.ronaldpuma.nl

Ooijpolder FotoMagazine #1 (Zomer) is hier te bestellen:  www.ronaldpuma.nl

Het magazine is in eigen beheer uitgegeven zonder subsidie en/of crowdfunding.
Vooralsnog niet te koop in de boekhandel.

Disclaimer: Alle informatie wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid op deze website geplaatst, aan de inhoud kunnen echter geen rechten ontleend worden. Wijzigingen van aanbod, prijzen en levertijd zijn ten alle tijden mogelijk zonder voorafgaande aankondiging.

English language:

Photomagazine with colourphotography of a lowland polder in the Netherlands near Nijmegen.
Info:  nl.blurb.com

Information in English by e-mail:  www.ronaldpuma.nl


 
< Boeken/Books 5/14 >